Nieuws

Portland komt op 27/10 naar Boektopia

Portland

YA en fantasy auteur Matthias Boonen (Fantasy Novels) bedankt zijn enthousiaste lezers met een optreden van Portland op Boektopia. Gevolgd door een signeersessie! Voor de voorstelling is reserveren sterk aanbevolen.

Boektopia, Portland en Fantasy Novels slaan de handen in elkaar om kinderen en young adults te verbinden en aan het lezen te krijgen. 

Tijdens de live act van ongeveer 45 minuten in zaal XXL dansen de letteren op het ritme van deze intrigerende performer met gevoelige, poëtische teksten met grote vertelkracht.

Portland zet ook de strijd tegen eenzaamheid kracht bij. Niet voor niets is de prachtige cover van 'Don't stop believin' het themalied van De Warmste Week.

Matthias Boonen (30) uit Kasterlee brengt na twee jaar het langverwachte tweede deel uit van zijn 'Doodsrozen-serie. Na ‘Doodsuurengel’ laat Matthias nu ‘De Poort’ los op zijn lezers.

De bekende G-sporter zal zijn tweede roman voorstellen op Boektopia. Ondertussen is Boonen al volop bezig met het schrijven het derde deel.